20 May 2009

Sebelum & Selepas...


Salam sahabat semua...dlm beberapa hari nie, lepas balik dari teluk batik, mmg dah tak sempat nak update blog, byk kerja kena setelkan terutama sekali update majalah. nak update tak leh sbb server down...aduh saleha betul la.

sebelum ke teluk batik, aku kena gi servey zoo negara tuk event Dara & Nur. dah bertahun lamanya aku tak gi zoo, mmg lain benar ler, tp betul la org ckp...org ckp aku cuma sampaikan yer, Zoo Taiping lagi best, tak caya korang kena la gi sendiri baru tau bezanya.

ok kat sini aku kasik letak gambar yg aku dah edit, magsa kali ni zirafah. software nie mmg best tuk editing gambar, nanti aku kasik tau software apa. mcm guna camera DSLR jer kan hehe ...adios ;)

p/s: zaman skang gambar tak cantik pun leh jadi cantik...serius...

Mohd Mazri's Profile | Create Your Badge
Mohd Mazri's Facebook Profile

1 comments:

pipi me-ah's world~! said...

hye.. cun la after editing.. aper program ek?? share la..