11 May 2010

FUH!!! Dapat hadiah...

0 comments


Tahniah dan Terima Kasih

Terima kasih kerana mengiklankan dan menyokong Peraduan Saya Mahu Hadiah PTS: Baca & Menang! di blog tuan/puan.


Salam semua...

Tu la antara ayat dlm surat yg aku dpt......yup..dpt hadiah dari PTS sbb promosikan banner dia org kat blog. Senang bukan. Tu la di namakan rezeki, dan aku dpt buku yg paling mahal anatara 3 buku yg aku senaraikan. ok la nak sambung baca buku tu kang...


Read more...

09 May 2010

Selamat Hari Ibu

2 comments



Selamat Hari Ibu untuk mama kat taiping & mak kat sungai buloh, & tuk semua ibu2 kat dunia nie...semoga pengorbanan kalian semua di balas oleh-Nya. Semoga semua ibu2 mendapat perlindungan daripada-Nya, semoga semua ibu2 sejahtera hendaknya.

Pengorbanan ibu2 semua tak terbalas dgn wang ringgit maupun kederat kita. Terima kasih kerana menjadi ibu kami2 semua. Selamat Hari IBU.



Read more...

08 May 2010

Perasmian website baru Nona

0 comments

1hb Mei yang lepas, telah berlangsung majlis pelancaran Website NONA yang baru...kira new look ler. Majlis berlangsung di Royal Chulan, dengan konsep arabian night..fuhh hebat bukan.. (tu tuk hadirin ler...aku yang bertugas nie mana nak pakai ikut tema...)

Tuk event tu, aku di tugaskan tuk buat montaj perasmian. So korang leh la tgk video yg aku upload nie yerk. So pasni sapa2 nak buat montaj, tak kira la montaj perasmian ker, montaj kenduri kawin ke...leh la cari aku hehe. So Layan...

video
Read more...

Tukar Layout

0 comments

Salam semua,

Aku terpaksa tukar layout sbb..tak tau la sebab musabab nya. Layout lama dah tak leh guna aduhhh...sengal tul...

Sementara blank jer baik aku tukar theme lain sementara aku nak buat design baru. Skang nie dengan projek, event tuk Yayasan Nur. Antara item-item yg kena ada tuk Yayasan Nur nanti...

Item-item tuk projek Yayasan Nur :

1. Website (official website...dlm pembinaan)
2. Video - rumah orang-orang yg memerlukan.
3. Montaj - tuk malam amal.



Sekarang antara benda yg dah ada iklan-iklan & banner2 tuk Yayasan Nur...ha yang tu dah siap. OK la mau sambung balik perah idea tuk Event tu nanti...adios.


Read more...