08 May 2010

Perasmian website baru Nona

1hb Mei yang lepas, telah berlangsung majlis pelancaran Website NONA yang baru...kira new look ler. Majlis berlangsung di Royal Chulan, dengan konsep arabian night..fuhh hebat bukan.. (tu tuk hadirin ler...aku yang bertugas nie mana nak pakai ikut tema...)

Tuk event tu, aku di tugaskan tuk buat montaj perasmian. So korang leh la tgk video yg aku upload nie yerk. So pasni sapa2 nak buat montaj, tak kira la montaj perasmian ker, montaj kenduri kawin ke...leh la cari aku hehe. So Layan...

video

0 comments: