08 July 2008

under preasure???

0 comments


semalam, memang bikin panassss...wpun suhu semalam tak panas sbb hujan lebat, tp cuaca dalam opis nie bikin panas. mana taknya, dah la nak kena siapkan undian sms tuk printing leh pulak blackout...

terpaksa la bergegas buat semula...ni la hasilnya... :( Read more...

04 July 2008

all for one...;)

0 comments

korang pernah tengok 3 musketeers tak? ha nie bukan nak citer pasal dia org...tapi 3 design yg kena tunjuk tuk satu pilihan jer...

mesti korang nak tau mana satu design yg terpilih...agak2 mana design yg dia org pilih ;)




Read more...

01 July 2008

buat iklan tuk print pulak...

0 comments


nie baru siapkan iklan tuk printing kat majalah. nasib baik ada idea...nak promote website baru Sinarharian.com.my. ok la dpt ilmu baru selain buat design tuk website... ;)
Read more...

icon bendera negeri kat malaysia

20 comments




dah lama tak up work2 terbaru, amat la terbz, ni pun paksa kan diri gak tuk up kan work terbaru (nak kata baru buat tadi tak ler...hehe)

icon2 ni aku buat tuk flash banner...so kalau korang nak file illustrator nie leh la mail kat aku...nanti aku send by email ;) Read more...