01 July 2008

icon bendera negeri kat malaysia




dah lama tak up work2 terbaru, amat la terbz, ni pun paksa kan diri gak tuk up kan work terbaru (nak kata baru buat tadi tak ler...hehe)

icon2 ni aku buat tuk flash banner...so kalau korang nak file illustrator nie leh la mail kat aku...nanti aku send by email ;)

20 comments:

BamBiBel said...

hai ayie bleh tk anta icon utk smua negeri dalam malaysia. nie email sy lenda_0788@yahoo.com. tolong cepat ye , sy btoi2 hrp kn prtlngn dr ayie.

badut sarkis said...

salam......................
baik betul lah nak ikon tu boleh...
redsindrom@gmail.com



terima kasih...

badut sarkis said...

ha ha ha ha

ayie said...

fuhh dah lama post tu badut sarkis...nak kena selongkar dulu hardisk kot2 ada lagi hehe

happies_rockers said...

salam...
hye ayie boleh x sent icon bendera negeri kt email happies_rockers@yahoo.com


terima kasih

mdnor said...

saya pon nak jugak..

mdnor032@gmail.com

tq

e-one said...

Salam,

Saya pun nak juga utk kerja2 amal...

mohd.izuan.ismail@gmail.com

W'salam.

m4a1 said...

sy nak. dindin900@gmail.com. terima kasih bnyk2

fatu said...

menarik la bndera ni...boleh tlong hntar untuk semua negri kt mlaysia x...???
fatumohd@gmail.com

Bux.to said...

Assalamualaikum.. file icon bendera negeri ni ada lagi tak? Ada websites kena buat la.

Kalau boleh send kat email ni >> vergepuppeter@gmail.com .. Terima kasih =)

pan ross said...

slm....nak jugak boleh??

panrossx@gmail.com

Ahmad Noramin Idris said...

Salam...

offer tu bukak lg ke?
saya pon nk jugak utk projek sekolah saya...

ni email saya:

deceptikus@yahoo.co.uk

Dr Suhazeli bin Abdullah said...

nak juga. email ke suhazeli@yahoo.com

bard said...

Assalamualaikum Tuan.. file icon semua negeri di m'sia ni ada lagi tak? Kena buat web utk pejabat lorrr...

Mohon ihsan tuan utk send kat email ni bnaim73@gmail.com .. TQVM

Zikri Daud said...

Salam,
Nak minta file icon semua negeri di malaysia, ni emel sy zd_aji@yahoo.com..Terima kasih

Rachel Lim said...

Minta file icon semua negeri di malaysia
email ke rachel.lim@esmtt.com
terima kasih

Wafa2Wafi said...

Nak juga.. Ada lagi ke?

Wafa2Wafi said...

Nak juga.. Ada lagi ke? Lupa bg email..
wafa2wafi@gmail.com
Terima kasih.

Linda Isa said...

ade lagi ke nak jugak boleh :) boleh email lindaisa8@gmail.com

Apizz Ghani said...

emel pada sy logo icon ne apizzghani@gmail.com