13 April 2009

Go Green - Pesta Buku

video

Salam buat semua...minggu nie dah nak mula pesta buku...kat mana? kat PWTC, 17 April 2009. cam biasa la bila nak pesta buku, kebanyakan department sibuk nak buat persiapan tuk jumaat nie.

Team Promo, awal-awal lagi dah buat concept tuk event nie. contohnya tu logo tuk pesta buku tu...aku cuma "menterjemahkan" logo dari statik ker montaj...so jadi la montaj @ iklan tuk promote pesta buku nie...

Pada semua yg tak sibuk tu..sila2 la datang ke pesta buku dari 17 April 2009 - 26 April 2009...apa pun layan dulu montaj aku buat tu ;)

3 comments:

Nuts said...

badging utk pesta buku go green itu santek. nais!:D

ayie said...

time kasih, nak try buat montaj lain lak nanti ;)

cinta juliet zainal abidin said...

mai xdpt tgk puuuuun.. tp leh tgk kat pc abg kan.. =) mcm la jauh sgt. haha