21 November 2009

PTS bagi buku percuma buat semua...jom


Dapatkan Buku Percuma Di Sini!
Salam semua.
Hari nie kena bekerja gak...walaupun hari sabtu. Sbb esok nak rehat, tu yang nak siapkan semua kerja hari nie. Dalam dok nak siapkan kerja, terjumpa la peraduan yang di anjurkan oleh PTS.

Menarik gak, leh menang 3 buku percuma dari diaorg...cara2nya leh la korang tengok kat link yg aku letak nie. Bagus gak dlm gawat2 nie ada gak leh dapat hadiah percuma, ok apa...BUKU..leh gak membaca. So korang apa lagi...jom kita dapatkan hadiah nie beramai2...klik sini

p/s: kalau leh nak menang tv plasma tu perghhh..tak pun iphone pun jadi lah :D

Antara tempat yang paling selamat menyimpan info-info berguna, ialah email. Apa kata simpan post-post dari blog ini dalam email anda. ^_^. Senang je, masukkan email anda pada borang di bawah x_x

masukkan email anda:

Delivered by FeedBurner



3 comments:

Sabri said...

buku PTS best.. aq da ade byk buku PTS..


~ sAbr! ~

ayie said...

aha mmg pun sabri...mmg best. pandai dia org carik topik

QieFLy si Dolce said...

heheheh.....harap2 dapat la yer