16 November 2009

Along pun dah guna Facebook



Salam semua...

2-3 minggu nie mmg aku ke sibukkan dengan kerja2..biasa la dah nak akhir tahun, byk ler benda kena setelkan. So nanti aku akan post kan ler beberapa work aku kat sini...so tunggu.

Apa yg aku nak tulis, sbb aku tertarik tajuk berita kat kosmo pagi nie...."Bayar hutang atau dapat malu dalam Facebook" perghh menarik, Along pun dah guna FB? haha. Bukan ke lagi senang pihak berkuasa nak tangkap along-along nie kalau dah online? cam yg terjadi kat luar negara?

Berhati-hati la pada semua....kalau boleh..dan bukan kalau dah...seboleh-bolehnya elakan la diri dari pinjam dari along. Gi la pinjam duit kat bank, paling koman pun dpt surat saman haha...ok la..sambung kerja balik...

p/s: Entah2 idea bernas ALONG nie leh di guna pakai oleh PTPTN tuk cari org yg tak bayar hutang PTPTN...mana tau...logik gak kan...nasib baik aku tak berhutangan ngan PTPTN huhuhu

3 comments:

Acik Aminbakish said...

hai ayie..... terima kasih melawat blog saya. Ya, saya orang Taiping.. :) From Taiping with Luv :D

http://aminbakish.blogspot.com

ijoks2009 said...

Selamat hari jumaat.singgah kejab.
Lanun zaman moden dah pandai main internet.

ayie said...

tul tu...semakin berTEKnologi dia org nie hehe