07 July 2010

Paul si Sotong akan di masak...



Gara-gara german kalah ngan Spain semalam, dengar citer Paul si Sotong peramal akan di masak...

Tu la yg korang gi percaya ckp si sotong tu kenapa...pastu dah kalah nak marahkan dia lak....dia kan takde akal..tak leh pikir...

Agak2nya masak apa yg best ek? Sotong kangkung..tak pun sambal sotong...tak pun Sotong goreng tepung...sodap gak tu hehe

p/s: Kata Nabil "Lu pikir la sendiri..."

1 comments:

krolls Qamary said...

ayie... apa no tepon ko? -chia.
email kat aku krolls@gmail dot com