28 December 2009

Jumpe juga akhirnya...


Salam Semua...

Lama tul rasa tak jengok blog nie...mmg tak berkesempatan nak update kesibukan. Dengan pindah rumah lagi minggu lepas. Korang pernah tak main game nie? Worms namanya..ala game ulat nie popular gak la masa zaman study aku dulu....

Entah kenapa tetiba rasa nak main game zaman2 dulu..zaman grafik card pun mahal giler, zaman komputer pun lom kenal flash, tp dia org dah buat game yg best nie. Cari punya carik jumpe gak. So apa lagi...layan ler.

Asik main game 3D jer, kadang2 nak yg simple2 pun dah cukup. Macam kita makan gak...kadang2 tu nasi, ikan goreng, kicap pun dah selera tul dak. OK sapa yg nak game nie nanti kasik tau...aku leh kasik korang...ok la nak pi layan "ULAT" jap hehe.

p/s: teringat zaman belajar dulu...berentap ngan room mate hehe

3 comments:

Najmi said...

haah..game ni besh kot..teringat aku zaman skolah lu..de gak men..lawan sesama member...skunk tak silap klu kat ps2 da ade yg bersi 3D nye...mungkin lg mantap laaa grafik dia...

ayie said...

3d punya tak berapa best ler...layan 2d sekali sekala best gak...semalam layan lagi...tp dok kena tapau ngan komputer jer ampehhhh

nasr said...

pada aku layan lg 2D, lyn computer xbp best yie. layan ngn member2 bru syok. ada gelak tawa sume. hehehe.. bile la ada kesempatan nk men skali berentap ngn ko ni. hehee..