08 October 2009

Perghhh!!! Gambar aku kat billboard ler..



Salam semua...masih mood raya ke? Biasala kan raya sebulan. Masa-masa camnie la byk org buat open house, sbb masa raya kan kat kampung halaman masing2. Tajuk kali nie dasat sikit...tp bukan jadi betul2 pun. Sesaja ajer...aku teruja dgn website nie leh edit gambar kita. Tak payah nak tau pasal software editing gambar!!! Korang cuma perlu upload gambar korang..pastu siap.


Banyak gak theme tuk korang pilih. tengok la mana2 yg masyuk ngan jiwa korang hehe.
Gambar yg dah siap tu leh la nak save @ publish kat website @ blog korang. Best tak? Ok kalau korang nak mencuba leh la gi kat website nie...klik sini

selamat mencuba....ok nak sambung keja balik

2 comments:

Rosli Arof / Photografik said...

hahaha...nice post!
salam bro...apa nama software tu?

ayie said...

bukan software rosli tp buat guna website jer...tu kat situ ada kan dah letak url...ada kan